Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carne de vanat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Regia Nationala a Padurilor - Romsilva  gestioneaza 12% din fondul cinegetic al Romaniei. Anual, pentru fiecare fond se acorda cote de recolta, adica un anumit numar de animale salbatice (pe specii) care trebuie recoltate, prin capturare sau prin vanatoare. Carcasele de vanat se depoziteaza mai intai, in camere frigorifice speciale, pentru o vreme. Acestea sunt destinate valorificarii si procesarii lor, in industria alimentara sau a restaurantelor cu specific vanatoresc.

Oferta anuala a regiei in acest domeniu este de circa 250 to de carne de vanat din randul urmatoarelor specii: cerb comun, cerb lopatar, caprior, capra neagra, mistret, iepuri. Carcasele sunt verificate din punct de vedere sanitar - veterinar si se vand in conditii de siguranta alimentara.

Pentru a vana in Romania este necesar sa posedati un permis de vanatoare. Oferta regiei in acest domeniu, pentru vanatori, este data de posibilitatea oferita tuturor celor care practica aceasta nobila indeletnicire - vanatoarea, de a participa, in conditii legale si contra cost, la recoltarea unor superbe exemplare de animale salbatice ce vietuiesc pe teritoriul Romaniei cum ar fi: de cerb comun, capra neagra, cerb lopatar, caprior, mistret, iepuri, fazani, pasari de pasaj etc. De asemenea, Romsilva pune la dispozitia vanatorilor cazarea in cabane situate in imediata apropiere a terenurilor de vanatoare, asigura ghid specializat pentru actiunile de vanatoare, transport in terenul de vanatoare precum si inchirieri de arme si munitii.

Informatiile referitoare la posibilitatile de organizare si desfasurare a actiunilor de vanatoare pe fondurile cinegetice si in complexurile de vanatoare detinute de R.N.P.- Romsilva dar si informatii privind achizitia vanatului recoltat se pot obtine contactand directiile silvice din imaginea alaturata.
Din Gura in Gura